Dagligdagen på Løve

Dagligdagen på Løve:

Vi tilstræber at skabe en harmonisk hverdag baseret på positiv kontakt og oprigtig interesse i hinanden. Her er en hjemlig atmosfære, hvor den enkelte beboer kan deltage i det omfang han/hun har ressourcer til. Vi skaber tryghed og hygge, og mulighed for at få gode oplevelser i de helt nære situationer. Dette har vores beboere brug for, pga. deres ofte svære livshistorier, hvor dette ikke var en mulighed. Dette ’rummende’ miljø skaber en mærkbar heling og forandring hos vores beboere.

Personale og beboere deltager i ’familielivet’ på lige fod, og i tæt samarbejde. Alle måltider spises i fællesskab.

8:00-8:45
Personalet møder ind og holder morgenmøde, hvor beboerne gennemgås og dagen tilrettelægges.

​8:45
Der tilberedes morgenmad med beboerne. I hverdage er der havregrød og grøn grød som består af grønsager og frugt. I weekenderne er der hjemmebagte boller med æg osv. Altid efter principperne om enkel og sund kost, fortrinsvis økologisk og altid glutenfrit.

9:30
Morgenmad. Beboere og personale spiser fælles morgenmad, og taler om den forestående dag.

10:00
Formiddagen tilbringes for det meste individuelt med fx arbejde, skole, møder eller med egne aktiviteter. Aktiviteter med personale fx social træning, almindeligt husarbejde, svømmetur, træning, dyrehold osv. Lejlighedsvist fælles ture ud af huset.

​12:45-13:30
Der tilberedes og spises fælles frokost, som om morgenen.

​13:30-16:00
Individuelle aktiviteter eller gåtur/ træning.
Der tilbydes behandlinger: Terapeutiske samtaler, NADA, BARS og massage (se mere om behandlingernes indhold under ’metode’).

​16:00-17:00
Personalets pause. Beboernes ’egen tid’.

17:00
Der tilberedes aftensmad med beboerne, som efterfølgende spises sammen.

​18:30-21:30
Aftenhygge. Tv, kortspil, puslespil, kreative aktiviteter.

​21:00-22:00
Personalet siger godnat. Der skrives i ’Bosted’.

De fysiske rammer

Vores ejendom er på 632 m2 beboelse, som er opdelt i 4 enheder med selvstændigt køkken og badeværelse, med plads til 2 beboere i hver enhed. 4 værelser med adgang til køkken og 2 badeværelser. Stort behandler rum.

Fællesarealerne består af spisestue og opholdsstue. Den ene enhed fungerer som bolig for lederen.


Ejendommen er beliggende på en 5300 m2 stor grund, med en stor gårdsplads og en dejlig stor have med shelter, bålplads, frugttræer, høns og bistader, og man kan altid kan finde sig et roligt hjørne.

​Til ejendommen hører også en tilbygning, hvor der er indrettet værksted. Her er der mulighed for at skære i træ, træne med håndvægte, reparere cykel eller knallert, eller hvad man nu har brug for.

​Bofællesskabet Løve ligger i landsbyen Løve i naturskønne omgivelser, ca. 2,5 km fra Høng hvor der er masser af indkøbsmuligheder. Nærmeste storbyer er Slagelse, ca. 10 km og Kalundborg ca. 20 km. Der er gode transportmuligheder, bussen kører hver halve time ca. 7 min gang fra huset.

I området omkring huset, er der mulighed for dejlige gåture, fx til Løve mølle, eller hvis man ønsker kontakt med dyr fx heste, er der mulighed for at træffe aftale, med lokale i området.

Det Private Botilbud Bofællesskabet Løve v. Marianne Nørskov Skifter

Vester Løve Vej 5
4270 Høng

​​​Telefon: 29905629

​Mail: kontakt@bofaellesskabet-loeve.dk

​CVR: 30875796