Filosofi

Det eksistentialistiske menneskesyn

Mange af vores beboere har et meget højt angst/stressniveau, og lever i stor selvusikkerhed. Vores vigtigste fokus er at skabe trygge, kærlige og forudsigelige rammer for vores beboere. På sigt kan den enkelte genvinde sin egen personlige frihed og blive bevidst om de hæmmende og negative sider af deres livshistorie. I den proces vil den enkelte møde nye ressourcer i sig selv, og vi vil løbende støtte op omkring den positive udvikling igennem samtaler og handlinger. Det kan være alt fra rengøring, bustræning, praktikforløb, gåture i naturen og madlavning. Alt sammen for at lære grundlæggende færdigheder, som man ikke har haft ressourcer til at tilegne sig tidligere i livet.

Foruden den daglige kontakt, har hver beboer en times fast terapeutisk samtale med en ansat ugentligt. I samtalerne hjælper vi den enkelte med at finde mening i tilværelsen og sammen styrker vi troen på og retten til at være sig selv. Hvis det er beboerens ønske. Vi kan også gå en tur i stilhed eller andet, afhængig af behovet.

Vi lytter til vores beboers ønsker og dagligdagen foregår i en udveksling af ønsker, behov og pligter. To gange årligt har hver beboer ret til en udflugt med en ansat, og her er det beboeren, der bestemmer, om vi skal i teateret, Tivoli eller på spa. Derudover har vi flere fælles arrangementer og ture ud af huset.

Sund økologisk kost

Vi har valgt at have et stort fokus på smagfuld sundhed i huset. Vi serverer varm mad til frokost på økologiske råvarer, og fordi vi ved, at krop og sind hænger sammen, har vi valgt at lave veltilberedt mad uden sukker, gluten og mælkeprodukter. Vores kød er fortrinsvis fra fritgående kvæg og altid økologisk, og vi tilbereder også altid vegetariske retter, da vi har flere vegetarer boende.
Madlavning er også en aktivitet, flere beboere er en del af og på den måde lærer de også at tilberede simple og lækre retter, som husets madmor har udfærdiget i samspil med deres ønsker. Ligesom en normal familie, vægter vi, at vi alle i den udstrækning beboeren kan overskue det, er en del af et varmt og trygt fællesskab.

Det Private Botilbud Bofællesskabet Løve v. Marianne Nørskov Skifter

Vester Løve Vej 5
4270 Høng

​​​Telefon: 29905629

​Mail: kontakt@bofaellesskabet-loeve.dk

​CVR: 30875796

Det Private Botilbud Bofællesskabet Løve v. Marian
Vester Løve Vej 5
4270 Høng
Tlf.: 35 11 48 74
CVR: 30875796
kontakt@bofaellesskabet-loeve.dk